ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

σχαρες καλωδιων


Σ'όλο τον κόσμο το όνομα ELVAN ειναι συνώνυμο με τις πιστοποιημένης ποιότητας σχάρες καλωδίων, σκάλες καλωδίων και συστήματα στηρίξεως, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

 

Για πάνω απο 40 χρόνια πελάτες απο τον χώρο της κατασκευής, της βιομηχανίας και της οικοδομής εμπιστεύονται την εμπειρία της ELVAN.

 

Δεκάδες έργα σε Ελλάδα, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βόριο και Δυτική Αφρική επιβεβαιώνουν την ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων ELVAN καθώς και την άριστη συνεργασία ανάμεσα στους πελάτες και τους ειδικούς της ELVAN.

 

Οι σχάρες καλωδίων και τα συστήματα στηρίξεως της ELVAN είναι το αποτέλεσμα της εμπειρίας που αποκτήθηκε μετα απο την τοποθέτηση χιλιάδων χιλιομέτρων καλωδίων σε μεγάλα και μικρότερα έργα.

 

test

cable trays
cable ladders
marine type cable trays
cable trunking
cable tray supports
pipe clamps & supports
lightning protection
Stracurers for p/v systems

Το Lorem Ipsum είναι απλά ένα κείμενο χωρίς νόημα για τους επαγγελματίες της τυπογραφίας και στοιχειοθεσίας. Το Lorem Ipsum είναι το επαγγελματικό πρότυπο όσον αφορά το κείμενο χωρίς νόημα, από τον 15ο αιώνα, όταν ένας ανώνυμος τυπογράφος πήρε ένα δοκίμιο και ανακάτεψε τις λέξεις για να δημιουργήσει ένα δείγμα βιβλίου. Όχι μόνο επιβίωσε πέντε αιώνες, αλλά κυριάρχησε στην ηλεκτρονική στοιχειοθεσία, παραμένοντας με κάθε τρόπο αναλλοίωτο. Έγινε δημοφιλές τη δεκαετία του '60 με την έκδοση των δειγμάτων της Letraset όπου περιελάμβαναν αποσπάσματα του Lorem Ipsum, και πιο πρόσφατα με το λογισμικό ηλεκτρονικής σελιδοποίησης όπως το Aldus PageMaker που περιείχαν εκδοχές του Lorem Ipsum.